24/7

Everyday

Damansara Utama,

47400 Petaling Jaya

+60123388083

24/7

Everyday

Damansara Utama,

47400 Petaling Jaya

+60123388083

Screen Shot 2017-08-05 at 5.21.40 PM

100% SEMULAJADI

Kami menggunakan 100% herba & ramuan semulajadi
Screen Shot 2017-08-05 at 5.39.36 PM

TIADA BAHAN KIMIA

Kami melalui proses yang panjang & rumit untuk memastikan produk kami tidak merbahayakan anda
Screen Shot 2017-08-05 at 5.26.13 PM

KUALITI TINGGI

Team kami sendiri turun padang dan memilih ramuan yang terbaik dari pelbagai negara
Screen Shot 2017-08-05 at 5.34.08 PM

KAJIAN

Produk kami adalah hasil proses yang teliti siang & malam di makmal & juga di luar
plain-white-background

Kenapa Pilih Kami

Kami mengambil masa yang lama dan proses yang amat teliti dalam menghasilkan produk-produk kami. Kami rujuk & ambil pengetahuan dari ramai pakar-pakar dari pelbagai bidang, latar belakang & negara. Antaranya seperti pakar urologi, pakar perubatan tradisional cina & ayurveda & pakar pemakanan. 

Kami juga melalui pelbagai proses penyelidikan dan kajian klinikal untuk memastikan produk kami selamat digunakan & berkesan

Misi Kami

Seks adalah topik yang amat disegani untuk dibincang dari mata kasar masyarakat. Namun ia adalah amat penting bagi manusia. Ramai yang mencari jalan mudah untuk meningkatkan prestasi seksual mereka tanpa menyedari kesan sampingannya yang buruk. Jadi, dari sinilah terlahirnya Kama Sakti.

Team Kami

Kama Kama adalah usaha kumpulan bersinegi yang teridiri daripada penyelidik, pakar urologi, pakar herba dan entiti keusahawanan sosial yang berkongsi satu visi yang jelas, iaitu, untuk mengenalkan ubat-ubatan traditional kepada masyarakat dengan menggunakan konsep dan formula kontemporari untuk membongkar misteri disebalik sistem perubatan yang sudah beribu tahun lama. 

Memperkasakan Seks Anda

41

Ejen

1

Misi

100

% Kepuasan

Pembelian Anda Dirahsiakan

Masalah tak tahan lama dan isu ereksi memainkan peranan besar ke atas ego. Oleh sebab itu ramai lelaki sanggup tak mendapatkan nasihat perubatan kerana malu.

parcel box

Kami tahu situasi ini dan kami bersedia untuk membantu anda sampai anda dapat kehidupan seksual yang anda inginkan, semua daripada privasi rumah anda.

Pembelian Kama Sakti™ anda adalah sulit, daripada keterangan pada penyata akaun anda ke label penghantaran. Kami juga tidak menyewakan maklumat e-mail atau kad kredit anda. Pasukan perkhidmatan pelanggan kami juga bagus, mesra dan amat sensitif terhadap semua kebimbangan anda.

Sama ada anda memilih untuk berkongsi pembelian Kama Sakti™ anda bersama pasangan atau rakan, itu terpulang kepada anda. Kami hanya gembira dapat membantu jaga peribadi anda dengan cara kami sendiri.

Testimonials

Ini adalah segelintir daripada apa customer kami katakan…

Bro your product is crazy man! ada apa di dalamnya? Malam tadi hampir 2 jam aku ga pancut-pancut. bagus ya! aku mau bawa masuk ke Indonesia bisa ga?.

Armand Geraldy — Jakarta, ID

I’m really happy i found your product lah, honestly u save my marriage, thank u so much guys. My wife also very notice u know!.

Sandeep Singh — P.Pinang, MY

I can last longer now when in bed with my wife, also my penis is really hard when I need it to be. I’m very confident now.

Adrian Khoo — Tampines, SG

Before pakai pernah ukur, 5.3 inch mcm tu la. Lepas tu dah pakai, kira sampai 6.1 inch. Mcm tak percaya pulak haha. Tapi my partner pon rasa beza panjang tu. Good product bro! ?.

Aiman Sufi — Johor Bahru, MY
jaminan wang dipulangkan

Anda Dijemput untuk Mencuba Kama Sakti™ PROGRAM BEBAS RISIKO untuk 60 Hari

Beli Kama Sakti™ dengan penuh yakin, mengetahui bahwa ia disokong oleh 60 hari jaminan pulangan wang yang bebas dari sebarang risiko dan kerumitan. Ini adalah caranya:

  • Anda harus mencuba Kama Sakti™ untuk 60 hari (2 kotak)
  • Jika atas sebab apapun, anda tidak 100% berpuas hati, hanya pulangkan dua kotak kosong tersebut dalam tempoh masa 60 hari daripada hari pembelian untuk pulangan wang penuh tidak termasuk caj penghantaran.
  • Bagaimana kami boleh buat jaminan yang luar-biasa ini? Kerana kami TAHU anda akan pasti berpuas hati dengan Kama Sakti™
  • Dengan itu, kami harus mengingatkan anda supaya tidak menghantar kembali produk selepas tempoh pembayaran balik 60 hari selepas tamat tempoh. Pulangan mesti diterima semula di gudang dalam tempoh 60 hari penghantaran tanpa pengecualian. Dan sila ambil perhatian bahawa kita mesti membatasi bayaran balik kepada satu pesanan bagi setiap pelanggan.

Minta Mesej Melalui WhatsApp

Anda ingin berbual dengan Perunding Kama Kama kami melalui Whatsapp? Hantarkan butiran anda dan kami akan berhubung sebentar lagi. Anda juga boleh menghantar e-mel kepada kami jika anda lebih suka.

Perunding Kama Kama kami adalah fleksibel dan tersedia untuk menjawab pertanyaan anda antara 07:30 pagi hingga 07.30 malam Isnin hingga Sabtu. Kami tidak sabar untuk mendengar daripada anda!

Nota: Butiran anda akan disimpan sebagai rahsia seperti dinyatakan dalam Dasar Privasi kami

Nama Anda

Email Anda

No Telefon Anda

ATAU

Click Link Di Bawah Untuk Bercakap Dengan Consultant Kami

Top